Over XTRN-CARE

XTRN-CARE gevestigd in Roermond is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme focus op de zorgsector. ICT in de zorg is wat ons betreft altijd mensenwerk, iedere organisatie is uniek met speciale wensen.

Om zorginstellingen optimaal te ondersteunen, is het cruciaal dat we een diepgaand inzicht verkrijgen in de unieke vereisten en verwachtingen van de zorgsector. Dit proces omvat grondig onderzoek en een persoonlijke benadering per zorgorganisatie. Wij geloven sterk dat technologie het beste functioneert als een hulpmiddel ter ondersteuning van zorgprofessionals. Daarom hanteren wij een benadering waarbij de mens centraal staat. Ons team, bestaande uit deskundigen in hun vakgebied, is uitstekend in staat om effectief samen te werken met zorgverleners en hun zo optimaal te ondersteunen. ICT in de zorg doen we samen!

In de dynamische wereld van de zorg is het cruciaal om te beschikken over een betrouwbare, snelle en vooral veilige werkomgeving. Met de toenemende cybercriminaliteit in de zorgsector, is het nemen van adequate beveiligingsmaatregelen essentieel. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en helpen wij zorginstellingen bij het realiseren van een optimaal beveiligde werkomgeving. Een bewustwordingstraject over veiligheid voor eindgebruikers is een standaardonderdeel van onze dienstverlening. We zijn gespecialiseerd in het uitrollen van de moderne werkplek en het ondersteunen van de zorgmedewerkers. Ons team is benarderbaar, zeer betrokken en altijd bereid om te helpen.

Samen creëren we een omgeving waarin IT-groei en jouw succes hand in hand gaan