Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm die betrekking heeft op informatiebeveiliging. De norm biedt richtlijnen voor het procesmatig beveiligen van informatie.

Tevens legt ISO 27001 eisen op voor het vaststellen, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Management Systeem. In het geval van deze norm wordt dit systeem aangeduid als ISMS (Information Security Management System). Binnen dit kader valt onder andere het periodiek uitvoeren van een risicoanalyse, waarmee de risico's met betrekking tot informatiebeveiliging worden geïdentificeerd en aangepakt.

Bekijk hier ons certificaat

Extreme klantfocus. Betrouwbaar.

Onze toegewijde vakmensen gaan verder dan alleen oplossingen bieden. Ze duiken in jouw situatie, gaan dat extra stapje verder en rusten niet voordat het eindresultaat aan jouw maatstaven voldoet. Mocht er toch een keer iets tegenzitten, gaan we door totdat het goed is.

Bij XTRN-CARE streven we naar een beter en veiliger ondernemingsklimaat voor jou. We investeren in dubbele datacentra, de juiste ISO-certificering en constante monitoring van jouw IT-omgeving.

Meer informatie