Veilige en efficiënte werkomgeving

XTRN-CARE is een innovatieve ICT-organisatie met een bijzondere passie voor de zorgsector. Ons doel? Het bijdragen aan succesvol ondernemerschap bij zorgorganisaties door het borgen en stroomlijnen van hun ICT-processen in de zorg.

We begrijpen dat in de zorgsector alles draait om mensen en dat zij  het best tot hun recht komen wanneer ze zich kunnen richten op hun kerncompetentie: Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van IT oplossingen in de zorgsector die de complexiteit van ICT in de zorg verminderen en efficiëntie bevorderen. Met onze uitgebreide ervaring hebben we onze technologische expertise specifiek aangepast om de zorgorganisaties te bevrijden van technische belemmeringen, zodat zij zich volledig kunnen wijden aan wat echt belangrijk is: het verzorgen van de juiste zorg. Kies daarom voor XTRN-CARE, waar technologie en online werken hand in hand gaan voor een veiligere wereld.

Een ideale ICT omgeving kan alleen worden gerealiseerd door maatwerk, aangezien elke organisatie uniek is. Wij luisteren aandachtig naar de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie en bouwen vervolgens een omgeving die specifiek op uw organisatie is afgestemd. Dit doen wij met veel zorg en expertise en wij streven ernaar om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Door samen met u te bepalen hoe de omgeving eruit zal zien en dit conform de ISO 27001 standaard, kunnen we een oplossing bieden die precies aan uw eisen voldoet.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme focus op ICT in de zorg

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen