Systeembeheer

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, is het cruciaal voor uw bedrijf om voorop te blijven lopen. Bij XTRN-CARE begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte systeembeheeroplossingen aan die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Ons team van deskundige systeembeheerders staat klaar om uw ICT-infrastructuur te optimaliseren, te beheren en te beveiligen.

Een onbeheerde ICT-omgeving brengt aanzienlijke risico's met zich mee. Het is waarschijnlijk dat zonder regelmatige updates, correcte software-installaties of een goed uitgevoerde cloudmigratie, het systeem vroeg of laat zal falen. De rol van de systeembeheerder wordt steeds ingewikkelder naarmate ICT-systemen complexer en uitgebreider worden. Bovendien stellen organisaties steeds hogere eisen aan hun IT-infrastructuur. Het is niet genoeg dat systemen optimaal en efficiënt werken; ze moeten ook sterk beveiligd zijn om cyberaanvallen af te wenden.

Dit vereist dat systeembeheerders zich constant moeten blijven ontwikkelen en steeds op de hoogte moeten zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Gezien de voortdurende behoefte aan nieuwe kennis en de krappe op de arbeidsmarkt, kiezen organisaties er steeds vaker voor om hun ICT-beheer uit te besteden. Ons team is 24/7 beschikbaar om problemen doeltreffend en snel op te lossen, vaak nog voordat deze merkbaar zijn voor gebruikers.

Onze systeembeheer oplossingen

Systeembeheer met de focus op

1. Uw organisatie

Stem systeembeheer af op de specifieke behoeften van uw zorgorganisatie.

2. Beschikbaarheid

Maximale systeembeschikbaarheid zodat uw zorg altijd kan blijven doorgaan.       

3. Veiligheid

Implementeer beveiligingsmaatregelen om gegevens en systemen te beschermen.

4. Flexibiliteit

Maak systemen flexibel aanpasbaar aan veranderende bedrijfsomstandigheden.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen