On-premise serverbeheer

Als XTRN-CARE bieden wij gespecialiseerde diensten voor on-premise serverbeheer, waarmee uw zorgorganisatie de voordelen van lokale serverinfrastructuur kan benutten zonder u bezig te hoeven houden met complexiteiten en uitdagingen. Onze toegewijde experts begrijpen dat elke zorginstelling unieke behoeften heeft, en streven naar op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke situatie.

Ervaart uw zorgorganisatie moeilijkheden bij het beheren van de toenemende complexiteit van fysieke serverinfrastructuren, het dagelijkse onderhoud van hardware, software-updates en het handhaven van beveiliging? Of bent u zich bewust van de dringende noodzaak om de schaalbaarheid aan te passen aan de groei van uw organisatie?

Onze dienstverlening begint met een grondige analyse van uw huidige IT-infrastructuur, waarbij we uw doelstellingen, capaciteitsbehoeften en beveiligingseisen in kaart brengen. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie voor on-premise serverbeheer die aansluit bij uw zorgdoelen en groeiplannen.

We zorgen ervoor dat uw serveromgeving efficiënt draait, met minimale downtime en maximale beschikbaarheid. Daarnaast bieden we voortdurende monitoring en proactief onderhoud om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze invloed hebben op uw zorgverlening. Onze service is 24/7 beschikbaar, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

 

Download onze informatie brochure

Voor meer informatie over onze oplossingen kunt u vrijblijvend onze brochure downloaden.

Security staat hoog in het vaandel bij XTRN-IT

Onze experts implementeren securitymaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen bedreigingen en ongeautoriseerde toegang. We houden rekening met de laatste normen en regelgeving, zodat uw organisatie voldoet aan uw compliance-eisen.

Naast het beheer van de fysieke infrastructuur, bieden we ook ondersteuning op het gebied van software, updates en integratie van nieuwe technologieën. Ons team van hoogopgeleide professionals staat klaar om uw on-premise serveromgeving te optimaliseren en te laten evolueren met de steeds veranderende eisen van de moderne bedrijfsvoering.

Met XTRN-IT als uw partner voor on-premise serverbeheer kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, wetende dat uw IT-infrastructuur in betrouwbare handen is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze expertise in on-premise serverbeheer.

Onze partners