Werkplekbeheer

Tegenwoordig is een effectief beheer van de moderne werkplek cruciaal voor succes. Bedrijven staan voor de uitdaging om hun medewerkers een werkomgeving te bieden die niet alleen flexibel en efficiënt is, maar ook voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. Dit wordt steeds belangrijker met de groeiende cyberdreigingen en de snelle ontwikkeling van technologie en niet te vergeten de krappe bezetting op de ICT-afdeling. Het is van essentieel belang om een werkplek te hebben die productiviteit stimuleert en toch uiterst veilig is.

Organisaties die nog steeds remote desktopoplossingen gebruiken, ervaren vaak problemen met trage prestaties en instabiliteit, wat een naadloze samenwerking en effectief beeldbellen in de weg staat. Daarom is overstappen naar de moderne werkplek van Microsoft een slimme keuze voor een moderne werkplekervaring. Dit platform biedt naadloze toegang, verbeterde beveiliging en kostenbesparingen, en stellen gebruikers in staat om te profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid van cloud-technologie, waardoor efficiënte samenwerking en communicatie mogelijk wordt.

Onze oplossing voor het beheren van de moderne werkplek integreert geavanceerde beveiligingstechnologieën en -protocollen om uw bedrijfsdata en -systemen te beschermen tegen externe en interne bedreigingen en dit tegen vast maandtarief. We begrijpen dat veiligheid geen eenmalige taak is, maar een continu proces dat aandacht en onderhoud vereist. Daarom bieden we een dynamische aanpak die zich aanpast aan het steeds veranderende dreigingslandschap.

Onze werkplekbeheer oplossingen

Werkplekbeheer met de focus op

1. Efficiëntie

Optimaliseer werkprocessen voor maximale productiviteit.

2. Veiligheid

Bescherm gegevens en systemen tegen potentiële bedreigingen.

3. Beheersbare kosten

Minimaliseer uitgaven door effectief beheer.

4. Flexibiliteit

Pas snel veranderende behoeften en technologische ontwikkelingen aan.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Bij XTRN-CARE, een innovatieve ICT-organisatie, met een bijzondere passie voor technologie binnen de zorgsector. Ons doel? Het bevorderen van maatschappelijk welzijn door het stroomlijnen van ICT-processen in de zorg. We begrijpen dat alles draait om mensen en dat zorgprofessionals het best tot hun recht komen wanneer ze zich kunnen richten op hun kerncompetentie: het leveren van uitmuntende zorg. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die de complexiteit van ICT verminderen en efficiëntie bevorderen. Met onze uitgebreide ervaring in de zorgsector hebben we onze  expertise specifiek aangepast om de zorgprofessionals te bevrijden van technische belemmeringen, zodat zorgverleners zich volledig kunnen wijden aan wat echt belangrijk is: de gezondheid en het welzijn van hun cliënten. Kies daarom voor XTRN-CARE, waar technologie en zorg hand in hand gaan voor een betere wereld.

Bekijk alle oplossingen