Mobile Device Management

Met ons Mobile Device Management (MDM) systeem zorgen wij ervoor dat de werkplekken, 
mobiele telefoons en tablets binnen uw zorgorganisatie worden beheerd volgens het door uw organisatie bepaalde beleid. Een van de belangrijkste doelstellingen van MDM is het waarborgen van de beveiliging van informatie zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit van de medewerkers.

Regels en instellingen worden geconfigureerd voor apparaten om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot gegevens en netwerken. Apps worden geïmplementeerd en geverifieerd. Met MDM wordt ervoor gezorgd dat de apparaten en apps voldoen aan de beveiligingsvereisten. Indien ze hier niet aan voldoen, is toegang tot de apps en data niet mogelijk. Ook wanneer apparaten worden gebruikt voor privédoeleinden, zorgt MDM voor de scheiding en beveiliging van bedrijfsgegevens.

Als apparaten zijn ingeschreven en worden beheerd binnen ons MDM, kunnen beheerders het volgende doen:

  •  Zien welke apparaten zijn ingeschreven en een inventaris krijgen van de apparaten die toegang hebben tot zorgorganisatieressources.
  • Apparaten configureren zodat ze voldoen aan de beveiligings- en statusstandaarden van uw organisatie. Bijvoorbeeld, het blokkeren van apparaten die niet aan dit beleid voldoen.
  • Certificaten naar apparaten pushen zodat gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot het Wi-Fi-netwerk van de zorgorganisatie of een VPN kunnen gebruiken om verbinding te maken met het netwerk.
  • Rapporten bekijken over gebruikers en apparaten die al dan niet voldoen aan het beleid, of zelfs automatische acties laten uitvoeren wanneer een apparaat niet voldoet.
  • Organisatiegegevens verwijderen als een apparaat verloren of gestolen is, of niet meer wordt gebruikt.

MDM integreert met Azure AD om tal van scenario’s voor toegangsbeheer mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, vereisen dat mobiele apparaten voldoen aan organisatiestandaarden vóórdat toegang kan worden verkregen tot netwerkresources, zoals e-mail of SharePoint. U kunt ook de services vergrendelen zodat ze alleen beschikbaar zijn voor een specifieke set mobiele apps.

Download onze informatie brochure

Voor meer informatie over onze oplossingen kunt u vrijblijvend onze brochure downloaden.

Onze Moderne Werkplek is altijd gekoppeld met ons eigen Security Operations Center (SOC).

Op deze manier kunnen we snel acteren op mogelijke bedreigingen.

De Moderne Werkplek gaat verder dan alleen software. Het omvat ook geavanceerde beveiligings- en compliance-functies om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals geavanceerd identiteits- en toegangsbeheer, gegevensversleuteling en mobiel apparaatbeheer, kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw gegevens veilig zijn.

Bovendien biedt de Moderne Werkplek uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden, zodat u waardevolle inzichten kunt verkrijgen over het gebruik en de prestaties van uw tools en applicaties. Met deze gegevens kunt u de efficiëntie verbeteren, knelpunten identificeren en uw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Kortom, de Moderne Werkplek stelt uw organisatie in staat om slimmer, sneller en effectiever te werken. Verhoog de productiviteit, bevorder de samenwerking en bescherm uw bedrijfsgegevens met deze krachtige oplossing.

Onze partners