Cybersecurity

In onze digitale wereld is de bescherming van klantgegevens en bedrijfsinformatie essentieel. Onze security experts bieden cruciale bescherming met de nieuwste kennis en technologieën tegen diverse cyberdreigingen. Een van deze sleutelelementen is advancedmanaged antivirus (XDR), een proactieve, continu bijgewerkte oplossing die uw systemen beschermt tegen de nieuwste virussen en malware. Hierdoor blijven uw klantgegevens en bedrijfsinformatie veilig terwijl u zich focust op uw bedrijf.

Een ander belangrijk onderdeel is ons Security Information and Event Management (SIEM)-systeem, dat data van uw netwerk continu analyseert om beveiligingsincidenten snel te identificeren. Dit, in combinatie met onze XDR oplossing, zorgt voor een gelaagde beveiligingsstrategie. Onze experts zorgen voor constante monitoring en snelle respons, waardoor uw data optimaal beschermd is en u zich kunt richten op bedrijfsgroei in een veilige digitale omgeving.

Onze cybersecurity oplossingen

Cybersecurity met de focus op

1. Cloud en infrastructuur

Beveilig uw cloud en infrastructuur tegen cyberdreigingen.

2. Werkplek

Bescherm gebruikersapparaten tegen aanvallen en datalekken.

3. Bedrijfsdata

Waarborg de veiligheid en vertrouwelijkheid van bedrijfsgegevens.

4. Gebruikersinformatie

Beveilig persoonlijke informatie met strikte toegangscontroles.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen