Automation

"Bij XTRN-CARE omarmen we de kracht van automatisering in de zorg. Onze geavanceerde oplossingen vereenvoudigen en optimaliseren routinetaken, waardoor zorgverleners meer tijd en aandacht kunnen besteden aan persoonlijke zorg. Met XTRN-CARE streven we ernaar om de efficiëntie te verhogen en de menselijke touch in de zorg te behouden, waar technologie en welzijn elkaar ontmoeten."

"Bij XTRN-CARE zetten we in op zorgautomatisering om de efficiëntie te verhogen en de focus op patiëntenzorg te intensiveren. Onze geautomatiseerde oplossingen vereenvoudigen administratieve taken, waardoor zorgverleners meer tijd kunnen besteden aan directe zorg. XTRN-CARE brengt de toekomst van zorg binnen handbereik, waar automatisering en welzijn samenkomen."

Automation met de focus op

1. Efficiëntie

Optimaliseer werkprocessen voor maximale productiviteit door middel van geavanceerde automatisering.

2. Veiligheid

Zorg voor een veilige werkomgeving door geautomatiseerde systemen te beveiligen tegen mogelijke bedreigingen.

3. Beheersbare kosten

Minimaliseer uitgaven door doeltreffende automatisering van beheerprocessen.

4. Flexibiliteit

Pas snel aan veranderende behoeften en technologische ontwikkelingen aan met behulp van flexibele automatiseringsoplossingen.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen