Support

Bij XTRN-CARE erkennen we dat een vaardig supportteam, of het nu ter plaatse of op afstand werkt, onmisbaar is voor het succes van elk bedrijf.

Daarom besteden we bijzondere aandacht aan het samenstellen van een team dat niet alleen technisch deskundig is, maar ook onze waarden van betrokkenheid, bereidheid tot helpen, toegankelijkheid en betrouwbaarheid uitdraagt. Wij geloven sterk in de kracht van heldere en eenvoudige communicatie als fundament voor uitzonderlijke service. Ons team is toegewijd aan het bieden van duidelijke en begrijpelijke ondersteuning aan uw medewerkers. Kies voor XTRN-CARE en u kiest voor een betrouwbare partner die uw bedrijf 24/7, het hele jaar door, ondersteunt. Wij streven naar meer dan alleen dienstverlening; wij bieden een diepgaande samenwerking, volledig afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf.

Onze support oplossingen

Support met de focus op

1. Extreme klantfocus

Prioriteit geven aan de behoeften en tevredenheid van onze klanten.

2. Flexibiliteit

Aanpassingsvermogen om snel en effectief te reageren op diverse supportbehoeften.

3. Duidelijke communicatie

Transparante en begrijpelijke communicatie voor heldere supportervaringen.

4. Onze kernwaarden

Uitvoeren van support in lijn met onze fundamentele waarden en normen.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen