Netwerkbeheer

Welkom in het tijdperk van digitale transformatie, waar een krachtig en efficiënt netwerkbeheer de sleutel is tot het succes van uw bedrijf! Bij XTRN-CARE, begrijpen we dat de productiviteit en concurrentiepositie van uw onderneming in diverse sectoren direct afhankelijk zijn van de kwaliteit van uw netwerkbeheer. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk niet alleen staat voor betrouwbare connectiviteit en minimale storingen, maar eveneens voor hoogwaardige cybersecurity. Met de toenemende frequentie van cyberaanvallen, is onze robuuste en veilige netwerkbeheeroplossing essentieel voor het beschermen van uw kostbare bedrijfsgegevens en het naleven van privacywetgeving.

Ontdek onze state-of-the-art netwerkbeheeroplossing, die de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen integreert om uw netwerk te beschermen tegen zowel externe als interne bedreigingen, en dat alles voor een voorspelbaar, vast maandelijks tarief. Bij XTRN-CARE realiseren we ons dat netwerkbeveiliging een voortdurend proces is, dat constante aandacht en zorgvuldig onderhoud vereist. Daarom hebben we een dynamische aanpak ontwikkeld die perfect aansluit op het voortdurend veranderende landschap van netwerkbedreigingen, om uw bedrijf altijd veilig en verbonden te houden. Kies voor XTRN-CARE en laat ons uw netwerk transformeren tot een bastion van veiligheid en efficiëntie!

Onze netwerkbeheer oplossingen

Netwerkbeheer met de focus op

1. Betrouwbaarheid en Beschikbaarheid

Zorg voor een stabiel netwerk met maximale uptime.

2. Veiligheid

Beveilig je netwerk tegen bedreigingen en datalekken.

3. Snelheid en Prestaties

Optimaliseer de netwerksnelheid voor efficiënte dataoverdracht.

4. Schaalbaarheid en Flexibiliteit

Pas je netwerk snel aan veranderende eisen aan en bied flexibele oplossingen.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen