Network as a Service (NaaS)

In een tijdperk waar de druk op de zorgprofessionals alleen maar groter wordt begrijpen wij van XTRN-CARE dat een betrouwbaar netwerk van essentieel belang is voor het verlenen van goede zorg. Het configureren, beheren en onderhouden van zo’n netwerk wordt steeds complexer. Bovendien vraagt het veel kennis om medische gegevens en andere gevoelige data goed te beschermen. Onze experts beschikken over de nodige kennis en monitoren alles in ons eigen Network Operations Center (NOC) en Security Operations Center (SOC). Op deze manier kunnen we snel acteren op mogelijke verstoringen en bedreigingen.

Met XTRN-CARE NaaS neemt uw zorgorganisatie afstand van het dagelijkse beheer van de IT-infrastructuur. Wij gaan voor een continue beschikbaarheid van het platform en zorgen ervoor dat het voldoet aan de actuele beveiligingseisen. Daarnaast kunnen nieuwe locaties makkelijk gekoppeld worden met behulp van een SD-WAN oplossing.

NaaS biedt uw zorgorganisatie een scala aan voordelen. Primair leidt het tot kostenbesparing op operationele (onvoorziene) kosten dankzij preventiemonitoring. Het vaste maandbedrag creëert een voorspelbare kostenstructuur, waardoor onaangename verrassingen worden voorkomen.

Daarnaast verhelpt NaaS de noodzaak om extra personeel aan te nemen of op te leiden voor onderhoud en beheer. Het betrouwbare beheer komt tot uiting in de geruststelling dat bij een crisis 'Managed Service Provider (MSP)'-problemen tijdig worden opgelost volgens een 'Service Level Agreement (SLA)'. Bovendien grijpen we in wanneer het misgaat, waarbij we downtime minimaliseren.

Een extra voordeel van NaaS is het verhoogde inzicht in IT-onderdelen dankzij analyses en rapportages die wij verstrekken. Met deze kennis bent u in staat om beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Ten slotte leidt NaaS tot tijdsbesparing op het gebied van operationele IT-werkzaamheden, waardoor professionals zich kunnen richten op hun kerntaken. Dit draagt bij aan een efficiënter en effectiever IT-beheer binnen uw zorgorganisatie.

Download onze informatie brochure

Voor meer informatie over onze oplossingen kunt u vrijblijvend onze brochure downloaden.

Onze partners