IT-consultancy

In de dynamische wereld van vandaag is de overstap naar de cloud geen luxe meer, maar een noodzaak. Bij XTRN-CARE, begrijpen we dat de migratie van uw on-premise omgeving naar de Microsoft365 cloud, of van uw servers in het datacenter naar Azure, een complexe onderneming is. Daarom staan onze deskundige projectmanagers klaar om u door dit cruciale proces te leiden.

Wij geloven niet in een 'one-size-fits-all' oplossing. Elke klant is anders, en elke migratie verdient een persoonlijke aanpak. Daarom beginnen we met een grondige GAP-analyse om de unieke behoeften en uitdagingen van uw bedrijf te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt migratieplan te ontwikkelen dat niet alleen aansluit bij uw huidige infrastructuur maar ook uw toekomstige groei faciliteert.

De uitvoering van dit plan is waar onze expertise echt schittert. Onze projectmanagers zijn doorgewinterde professionals die zorgen voor een soepele en efficiënte overgang, met minimale onderbreking van uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten. We begrijpen dat migratie meer is dan alleen het verplaatsen van data; het gaat om het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf.

Maar onze dienstverlening stopt niet na de migratie. Wij geloven in het bieden van uitstekende nazorg. Na de succesvolle implementatie blijven we beschikbaar voor ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw nieuwe cloudomgeving optimaal presteert en blijft voldoen aan uw bedrijfsbehoeften.

Kies voor XTRN-CARE en ervaar een probleemloze migratie naar de cloud, ondersteund door onze expertise en toewijding. Uw toekomst in de cloud begint hier.

Onze IT-consultancy oplossingen

IT-consultancy met focus op

1. Migratie on-premise

Deskundige begeleiding bij naadloze overgang van on-premise naar cloud oplossingen.

2. Migratie Azure

Optimaliseer de overstap naar het Azure-cloudplatform met efficiënt en deskundig advies.

3. Flexibiliteit

Maatwerkoplossingen die zich aanpassen aan evoluerende behoeften.

4. Adoptie

Ondersteuning voor soepele integratie en effectief gebruik van nieuwe technologieën.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen