Projectmanagement in de zorg

Met onze uitgebreide kennis en expertise in de zorgsector staan wij zorgorganisaties bij in al hun IT-projecten. Wij nemen de leiding, begeleiden u van begin tot eind en zorgen voor een naadloze overgang van uw huidige situatie naar de gewenste situatie.

Verlangt u naar het realiseren van uw beoogde situatie, maar ontbreekt het u aan tijd, een doordachte planning of het benodigde inzicht? Ons projectmanagementteam staat paraat met kennis en expertise om u op een zeer effectieve en efficiënte wijze te begeleiden.

Overweeg uitdagende IT-migraties, technologische verbeteringen, de implementatie van nieuwe software, strategische IT-initiatieven en het nauwgezet bewaken en beheren van budgetten en kosten. XTRN-CARE staat klaar om u te begeleiden.

Bij elk gedegen migratietraject stellen we standaard een volledig projectplan op. Dit plan geeft een gedetailleerd overzicht van de huidige situatie, de beoogde eindsituatie, en de vereiste kosten en activiteiten. Ongeacht de omvang en duur van het project, wordt elk doel duidelijk beschreven. Bovendien is een project van tijdelijke aard, waarbij diverse teamleden samenwerken. Andere kenmerken zijn onder meer een beperkt budget, een vastgestelde opleverdatum en meerdere kwaliteitseisen.

Voor aanvang van elk project stellen we zorgvuldig een functioneel en technisch projectplan op. Een ervaren projectleider of projectmanager geeft leiding aan het project, bewaakt het budget, waarborgt de kwaliteit van de werkzaamheden en zorgt uiteindelijk voor het behalen van de gewenste opleverdatum. We streven ernaar om elk project soepel te laten verlopen, met aandacht voor detail en met het oog op het bereiken van de gestelde doelen.

Neem contact met ons op

Download onze informatie brochure

Voor meer informatie over onze oplossingen kunt u vrijblijvend onze brochure downloaden.

Onze partners