Clouddiensten

In de wereld van vandaag, waar digitale technologieën de overhand hebben, is het voor elk bedrijf van cruciaal belang om een veilige online omgeving te handhaven. Cloudplatforms zoals Azure en AWS en andere clouddiensten zijn onmisbaar voor de moderne bedrijfsvoering, maar het is een misvatting te denken dat deze van nature veilig zijn. Risico's zoals datalekken in de Cloud, cyberaanvallen en ongeoorloofde toegang vormen constante bedreigingen. 

Bij XTRN-CARE zijn we ons volledig bewust van deze gevaren en nemen we de beveiliging van uw online omgeving zeer serieus. We versterken uw digitale infrastructuur door deze te integreren met ons geavanceerde Security Information and Event Management (SIEM) systeem, waardoor we continue monitoring en directe inzichten in beveiligingsrisico's bieden. Zo blijven uw bedrijfsgegevens beschermd tegen elke vorm van digitale aanval, zonder dat u hoeft te investeren in extra infrastructuur en hardware. Met onze 24/7 ondersteuning en naleving van de ISO 27001 norm, streven we ernaar om uw organisatie volledig te ontzorgen. Kies voor XTRN-CARE, waar topprioriteit wordt gegeven aan veiligheid en betrouwbaarheid.

Onze clouddiensten oplossingen

Clouddiensten met focus op

1. Beveiliging en Compliance

Waarborg de veiligheid en naleving van regelgeving in de cloud.

2. Kostenbeheer en optimalisatie

Effectieve controle en optimalisatie van clouduitgaven.

3. Maatwerk

Aanbieden van op maat gemaakte cloudoplossingen voor diverse behoeften.

4. Ondersteuning en service

Continue ondersteuning en service om optimale prestaties te waarborgen.

XTRN-CARE is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-CARE kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen