Microsoft 365

Microsoft 365 vormt de kern van de moderne werkomgeving, met toegang tot de nieuwste Office-apps en cloudopslag via OneDrive. Het platform biedt niet alleen productiviteit, maar ook een beveiligde omgeving tegen externe dreigingen. Premium-services zoals Microsoft Teams vergemakkelijken samenwerking en communicatie in real-time.

Met Microsoft 365 heeft u altijd en overal toegang tot essentiële Microsoft-programma's zoals Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams en OneDrive. Het feit dat Microsoft 365 in de cloud werkt, betekent dat er geen noodzaak is voor installatie, handmatige updates of het wachten op bestandsynchronisatie. Al deze processen worden naadloos in de cloud afgehandeld, zonder dat u er hinder van ondervindt.

De voordelen van werken in de cloud zijn divers:
U heeft onbeperkte toegang tot uw documenten, waar u ook bent. Er is een vast maandbedrag per gebruiker, wat zorgt voor transparantie in kosten. Bestanden, e-mails en agenda's delen wordt eenvoudiger. Bovendien kunt u online samenwerken aan hetzelfde bestand in real-time. De cloud zorgt voor beveiligde opslag van gegevens, waardoor uw documenten en informatie goed beschermd zijn.

XTRN-CARE koppelt Microsoft 365 met ons eigen SIEM, wat resulteert in een hoger beveiligingsniveau. Deze integratie geeft real-time inzicht in de beveiliging, waardoor snelle reactie op bedreigingen mogelijk is. Beheer meerdere beveiligingsoplossingen efficiënt op één platform, wat tijds- en kostenbesparingen oplevert en de bescherming van bedrijfsgegevens versterkt.

Kies voor de optimale beveiligings- en efficiëntieoplossing door Microsoft 365 te koppelen aan ons SIEM. Real-time inzicht en geïntegreerd beheer van beveiligingsoplossingen via één platform versterken de bescherming van uw bedrijf. Investeer in deze integratie voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Wilt u weten of uw huidige omgeving voldoet aan de huidige eisen, laat dan een security scan uitvoeren. Dit doen wij door middel van een CSAT scan, dit resulteert in een duidelijk rapport met kwetsbaarheden. Vraag naar de mogelijkheden!

Download onze informatie brochure

Voor meer informatie over onze oplossingen kunt u vrijblijvend onze brochure downloaden.

Onze partners