15 Jaar Extern-IT

In 2022 bestond Extern-IT 15 jaar! Op 9 april 2023 was het eindelijk zo ver: het teamweekend ter ere van het 15-jarig bestaan. Het is een bijzondere mijlpaal voor ons bedrijf en we wilden dit moment dan ook graag samen vieren. Het Paasweekend werd omgedoopt tot Extern-IT weekend!

Op vrijdag 9 april vertrokken we met de bus vanuit Roermond richting Den Haag. Tijdens de busrit was er volop gezelligheid en werden er verschillende spellen gespeeld.

Eenmaal aangekomen in Den Haag zijn we gestart met een gezellige middag bowlen. Het was een leuke en ontspannende manier om het weekend te beginnen. Bas heeft zich tot Bowlkampioen gekroond. Er werden grappen gemaakt en er was veel onderlinge competitie. Na het bowlen zijn we gezellig gaan eten bij een Grieks restaurant in Voorburg.

Op dag twee stond in het teken van het strand. We zijn naar een mooi strand in Monster gegaan en hebben hier twee activiteiten gedaan: beachvolleybal en boogschieten, afsluitend met een grote partij handboogschieten in teamverband. Na deze sportieve ochtend zijn we teruggekeerd naar Den Haag voor een stadswandeling met gids. De dag hebben we afgesloten met een heerlijk diner in een sfeervol restaurant.

Op de derde dag zijn we met de bus naar de Biesbosch gegaan. Hier hebben we een GPS tocht op sloepjes gevolgd. Het was een prachtige tocht door een mooi natuurgebied. Iedereen heeft genoten van de mooie omgeving en het gezelschap. Het was een goede afsluiting van ons teamuitje. Na de tocht zijn we met de bus teruggekeerd naar Roermond.

Het teamuitje was een zeer geslaagd evenement en iedereen heeft ervan genoten. Het was een mooie manier om het 15-jarig bestaan van Extern-IT te vieren en het teamgevoel te versterken. Het was fijn om elkaar beter te leren kennen buiten de werkomgeving en om samen nieuwe ervaringen op te doen. We kijken terug op een geslaagd teamuitje en we kunnen niet wachten om het volgende teamuitje te organiseren.

Uiteraard heeft de informatieveiligheid van onze klanten en hun systemen altijd onze hoogste prioriteit, ook gedurende een teamweekend. Daarom hadden onze security collega's voorafgaand aan en gedurende het weekend alle nodige maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat zij konden ingrijpen op het moment dat dit nodig zou zijn.

We zijn trots op ons team, die dag in dag uit hard werken om onze klanten te beschermen en ervoor te zorgen dat hun systemen optimaal blijven functioneren.

Wil jij ook onderdeel worden van ons gezellige team? Wij zoeken nog collega's! Klik hier voor onze openstaande vacatures!

Terug naar nieuwsoverzicht